Wij zijn NieuwTshirt.nl

Prl T-shirt burgundy

Historie

NieuwT-shirt.nl komt voort uit Nieuwjudopak.nl, waar we een eigen  T-shirt modellijn ontwikkeld hebben met een mooie strakke pasvorm om te kunnen dragen als sport-shirt of als vrije tijdsshirt met sportprint. De T-shirts waren zo populair, dat er steeds meer vraag kwam voor T-shirts met modieuze en actuele prints. Met die wetenschap hebben we de ‘Authentic’ T-shirtlijn voor heren (unisex model) en de ‘ Pure’  T-shirtlijn voor dames ontworpen en geproduceerd. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar in kindermaten. De T-shirts hebben een mooie pasvorm en door de combed-cotton structuur voelen ze heerlijk aan.

 Alle T-shirts in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd.

Goede werkomstandigheden zijn voor ons belangrijk! Wij produceren alleen kleding in fabrieken die voldoen aan ISO-NEN normen, geen kinderarbeid hebben en geen onbetaald overwerk.

Wij laten de T-shirts zo milieuvriendelijk produceren. Ook bij de bedrukkingen zorgen we voor zo min mogelijk milieubelasting.

Maatwerk en eigen opdruk

NieuwTshirt.nl staat voor mode en maatwerk. Van modieuze T-shirts en kleding tot zelf ontworpen T-shirts. Wij kunnen het allemaal.

Eigen klantenservice

Neem voor vragen over onze producten, het maken van een T-shirt met eigen ontwerp of meer contact op met onze klantenservice.


CONTACT ONS TEAM